Scrisoare pe fuga – Ojhn Smith

BaieSunt luminoasa si alba, neteda  si stralucitoare, tare si calda. Sunt  aici intotdeauna pentru tine, iar tu, ma  folosesti, ma  intinezi si nici nu ma observi…

Iti curat toata  mizeria, te fac frumos si te binedispun. Te astept seara de seara ca sa vii sa ma luminezi si sa-mi dai  folos … sa-mi dai  un scop in viata … sa te privesti in mine … sa te   relaxezi in mine … sa  te odihnesti in mine si sa ma parasesti  doar pentru a te  intoarce tot la mine diminetile. Pentru ca fara mine … nu-ti poti incepe ziua zambind, stii doar.

Cateodata nu poti dormi noptile  fara  mine si vii sa ma vizitezi, stiind ca  in mine te poti increde  si stiind ca, asa  simpla si mica cum sunt eu,  comparativ cu tumultul vietii tale, sunt totusi  complexa, un alt Univers.

Sunt cea care-ti cunoaste toate secretele,  sunt cea care-ti cunoaste fiecare  particica, si careia fara  rusine ii  arati  tot  ce ai  in tine  .

Numai  noi doi  stim de cate  ori  ai  simtit nevoia  sa  te inchizi in mine, sa te  uiti din mine la tine si sa tipi privindu-ma in ochi … privindu-te in ochi. De fiecare data te primesc in bratele mele (calde sau reci, cum vrei TU) si te las sa te rasfrangi in mine , sa  te adancesti in parti din mine si sa pleci alt om , lasandu-ma in intuneric,  intoxicata de parfumul tau.

Sunt refugiul tau cand ai nevoie de liniste, cand ai nevoie  sa  te dezbraci de o zi prea plina  si cea care te asculta fredonand  atat  de afon … sunt cea  care te face sa gandesti ca ti-ai spalat  toate pacatele  si cea care  te face sa  te simti curat  intr-o lume murdara.

Spune-mi ca ma recunosti!!!

Spune-mi ca ma  pretuiesti si  ca realizezi ca  sunt si ca exist pentru TINE!!!

Semnat :  Baia ta (semi/in)constienta

Scris de Ojhn Smith.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s